Att försöka förhålla sig konstruktivt/att agera.

Jag försöker vara konstruktiv. Det är inte så svårt. Det är bara att vara positiv,  blicka framåt, vara målinriktad och åstadkomma något. Det brukar funka bra. Men alltid när jag hittills varit det har tiden hunnit ikapp mig. Jag är inte kvitt mitt förflutna. Jag är inte färdig. Jag har mer att säga. Jag är inte nöjd med hur jag/vi blivit behandlad. Då kan jag inte fullt ut vara konstruktiv men jag har försökt, det ska gudarna veta.

Det mest konstruktiva jag har gjort är att skriva boken ”I DINA ÖGON”. Jag har vänt ut och in på varenda känsla, tanke och värdering jag har. Jag har försökt att sy ihop dessa när jag gjorde djupdykningen i min och min dotters historia.

Det har varit tufft men det kommer vara värt varenda minut. Jag gör bokslut över det förflutna, tar med mig lärdomen att jag gjorde så gott jag kunde, accepterar det som var men innan jag gör det vill jag förmedla min och Sharas historia till alla som är intresserade eller som behöver läsa den. Sen, snart kan jag blicka framåt och ta ett stort konstruktivt kliv framåt. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>